GENDER EQUALITY PLAN

Știință și cercetare la malul Dunării 2018

Avem plăcerea de a vă invita la a patra ediție a Conferinței cu participare internațională „Știință și cercetare la malul Dunării”, care va avea loc pe 26 octombrie 2018, la Sala de Conferințe de la etajul 1 al Parcului pentru Tehnologia Informației din Galați.

Evenimentul este creat pentru dezvoltarea parteneriatelor inovative și durabile, precum și pentru apropierea comunităților, cu participarea autorităților publice și a mediului de afaceri. Lucrările Conferinței vor fi publicate de Universitatea Danubius în revistele sale științifice, indexate în baze de date internaționale, editate de Danubius University Press.

Conferința va aborda posibilitățile de parteneriat și deschiderea de noi modalități de cooperare între părțile interesate din mediul urban, indiferent dacă acestea sunt din sectorul public, privat sau al societății civile, pentru a pune în aplicare noua Agendă Urbană UE prin atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă către un sistem integrat și durabil comunităților și orașelor.

Vă rugăm să confirmați participarea la e-mail: office@tehnopol-gl.ro.

Agenda evenimentului

Galerie foto

Prezentări în cadrul conferinței: CERT RO; Danubius University; Drona pentru cartografiere aeriana; GREEN DANUBE; Parc De Soft 2018; TEHNOPOL; Safedoc Solution by Ceprohart; Microgreens vending machine; XColony

Clipuri video:

Galați, orașul binecuvântat de Dunăre

 

CERT RO

 

XColony

 

Microgreens vending machine

 

Safedoc Solution by Ceprohart