GENDER EQUALITY PLAN

Știință și cercetare la malul Dunării 2016

Avem plăcerea de a vă invita să participaţi la cea de-a doua ediţie a conferinţei cu tema „Ştiinţă şi cercetare la malul Dunării”, care va avea loc în zilele de 20 – 21 octombrie 2016 în sala Aula Magna din cadrul Universităţii „Danubius” Galaţi. Acest eveniment va avea participare internaţională.

Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia Tehnopol Galaţi, Universitatea „Danubius“ Galaţi şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi.

Prima ediţie a acestei conferinţe desfăşurată în anul 2015 a avut anvergură regională şi a fost un real succes, la eveniment participând reprezentanţii membrilor fondatori ai Clusterului IT&C Dunărea de Jos şi tinerii pasionaţi de lumea tehnologiei şi a inovării. Evenimentul a reprezentat un bun prilej pentru participanţi de a afla informaţii importante de la specialişti în domeniul tehnologiei cu privire la perspectivele oferite de o viitoare carieră în acest domeniu. Au fost prezentate zborurile ştiinţifice cu balonul realizate de Tehnopol, rezultatele cercetării în domeniul roboticii din cadrul Catedrei de robotică de la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, prezentarea conceptului X Colony, prezentări ale principalelor instrumente ale municipiului Galaţi în atragerea de investiţii, Zona Liberă Galaţi, Parcul Industrial Galaţi. De asemenea au fost prezentate şi cele două clustere IT&C Dunărea de Jos şi River Transport.

A doua ediţie a conferinţei cu tema „Ştiinţă şi cercetare la malul Dunării” va supune atenţiei auditoriului prezentări din următoarele domenii:

  1. Tehnică, tehnologii inovaţionale şi inteligenţă spaţială
  2. Incubatoare de inovare şi parcuri ştiinţifico-tehnologice
  3. Robotică educaţională
  4. Inovare pe Dunăre.

Mai multe detalii despre conferinţa internaţională „Ştiinţă şi cercetare la malul Dunării” pot fi găsite pe paginile web: www.tehnopol-gl.ro şi www.univ-danubius.ro. Pentru detalii suplimentare şi confirmări de participare, trimiteţi un e-mail la office@tehnopol-gl.ro.

Vă aşteptăm!

Programul Evenimentului

Galerie foto