GENDER EQUALITY PLAN

Știință și cercetare la malul Dunării 2015

Prima ediţie a acestei conferinţe desfăşurată în anul 2015 a avut anvergură regională şi a fost un real succes, la eveniment participând reprezentanţii membrilor fondatori ai Clusterului IT&C Dunărea de Jos şi tinerii pasionaţi de lumea tehnologiei şi a inovării.

Evenimentul a reprezentat un bun prilej pentru participanţi de a afla informaţii importante de la specialişti în domeniul tehnologiei cu privire la perspectivele oferite de o viitoare carieră în acest domeniu. Au fost prezentate zborurile ştiinţifice cu balonul realizate de Tehnopol, rezultatele cercetării în domeniul roboticii din cadrul Catedrei de robotică de la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, prezentarea conceptului X Colony, prezentări ale principalelor instrumente ale municipiului Galaţi în atragerea de investiţii, Zona Liberă Galaţi, Parcul Industrial Galaţi. De asemenea au fost prezentate şi cele două clustere IT&C Dunărea de Jos şi River Transport.

Această primă ediție a conferinței „Ştiinţă şi cercetare la malul Dunării” a fost organizată de:

SOCIAȚIA TEHNOPOL GALAȚI, UNIVERSITATEA „DANUBIUS” GALAȚI (DANUBIUS INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL, CENTRUL DE CONSILIERE ȘI ORIENTARE ÎN CARIERĂ, CENTRUL DE PROGRAME EUROPENE – PLATFORMA CAREER4U;BIROUL DE RELAȚII PUBLICE)

Programul Evenimentului

Galerie foto