GENDER EQUALITY PLAN

Întâlnire plenară Vital 5g
23/03/2023

În perioada 15-17 martie 2023 Asociația Tehnopol Galați a participat la Întâlnirea Plenară organizată în cadrul proiectului Vertical Innovations in Transport And Logistics over 5G experimentation facilities – VITAL 5G finanțat prin programul Orizont 2020. Evenimentul s-a desfășurat în Atena - Grecia și a fost organizat de WINGS ICT SOLUTIONS.

Scopul acestei întâlniri a fost evaluarea progresului proiectului până în prezent; discutarea problemelor apărute în implementarea proiectului; înțelegerea comună a obiectivelor proiectului și a elementelor de acțiune pentru următoarele luni; discutarea planurilor viitoare în vederea obținerii de rezultate/demonstrații convingătoare; pregătirea pentru revizuirea M31 (iulie 2023).

Obiectivul strategic al VITAL-5G este de a crea o instalație de experimentare deschisă, virtualizată și flexibilă, formată dintr-o platformă virtuală inteligentă, trei bancuri de test europene și infrastructură verticală asociată, pentru a permite testarea și validarea Aplicațiilor rețelei de transport și logistică, utilizând conectivitate 5G.