GENDER EQUALITY PLAN

Flexi-Cross/Gala topul firmelor gălățene 2022
23/11/2022

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați, cu sprijinul Primăriei Municipiului Galați, a organizat gala ”Topul  firmelor gălățene – 2022”. În cadrul evenimentului care s-a desfășurat în sala de conferințe a Hotelului Vega, operatorii economici care au performat pe parcursul anului 2021 au primit diplome și distincții.

Printre invitații și premianții la această ediție au fost reprezentanți ai Primăriei municipiului Galați, Consiliul Județean Galati, Universitatea „Dunărea de Jos”, CNFR Navrom, AFDJ, Liberty, Damen Galați.

În cadrul evenimentului a fost prezentat proiectul HORIZON-CL3-2021-BM-01 “Flexible and Improved Border-Crossing Experience for Passengers and Authorities” (FLEXI-cross), un proiect cu impact semnificativ în cadrul regiunii Dunărea de Jos. Coordonatorul proiectului, Conf. dr. Carmen Sîrbu, din partea Asociației Tehnopol Galați, a prezentat obiectivele generale și specifice ale proiectului, punând accent pe descrierea soluțiilor inovatoare de verificare la frontieră în medii operaționale reale. Scopul acestora este de a oferi securitate și fiabilitate sporite a controalelor la frontieră pentru persoane și bunuri, activate de tehnologii inovatoare [5G și Internet of Things (IoT), Inteligență artificială (AI), Machine Learning (ML), Big Data și Predictive Analytics, Cloud and Edge Computing și altele], care urmăresc îmbunătățirea și îmbunătățirea capacităților de gestionare a frontierelor.