Tehnopol Galați> Noutati> Gala EduFin 2019

Gala EduFin 2019

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a premiat, joi – 28 martie 2019, în cadrul celei de-a treia ediții a Galei EduFin, care a fost organizată în București, la Cercul Militar Național, cele mai bune proiecte în domeniul educației financiare.

În cadrul galei au fost acordate 14 premii:
1. Campania de educație financiară a anului – premiul s-a acordat Bursei de Valori București pentru Campania Made în România
2. Lectorul anului – Constantin DINU
3. Organizația cu cea mai mare implicare în acțiunile de educație financiară – PRBAR (Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare)
4. Premiul pentru dezvoltarea educației financiare în media -XPRIMM pentru emisiunea Ora de risc dedicată noțiunilor de piață financiară.
5. Premiul special pentru rezultate deosebite la discipline cu impact asupra cunoștințelor financiare – elevei Daria Ioana RADU
6. Premiul special pentru un centru universitar implicat în educația financiară – ASE București – cel mai mare număr de activități și programe realizate în domeniul educației financiare împreună cu ASF.
7. Premiul special pentru o unitate de învățământ pre-universitar implicat în educația financiară – Colegiul Economic Virgil Madgearu din București – pentru numărul mare de elevi participanți la programele de educație financiară și numărul mare de activități realizate în acest domeniu.
S-au acordat și următoarele Premii Speciale:
8. TVR – pentru implicarea sa în susținerea educației financiare
9. UAIC Iași – pentru implicarea sa în susținerea educației financiare la nivel național și internațional. UAIC realizează împreună cu ASF de 3 ani consecutivi acțiuni multiple de educație financiară.
10. Universitatea de Vest Timișoara – pentru implicarea și susținerea programelor ASF de educație financiară. Profesorii UVT sunt în număr mare profesori voluntari în cadrul programului de educație financiară realizat de ASF.
11. OTP Asset Management – pentru susținerea educației financiare prin organizarea de acțiuni și programe specifice.
12. BCR – pentru realizarea celei mai mari ore de educație financiară din lume în dată de 31.10.2018.
13. ALLIANZ-ȚIRIAC – pentru dezvoltarea programului de educație financiară dedicat copiilor instituționalizați, ajutând astfel la creșterea nivelului de incluziune financiară în România
14. UNSAR (Uniunea Națională a Societăților de Asigurare-Reasigurare) – pentru activitatea intensă și numărul mare de acțiuni și programe dedicate educației financiare în anul 2018.

  • image1

    image2

    image3

    image4

Related Posts